Stof tot nadenken

-- inspiratie door verbinding --

Agenda

Je kunt kiezen uit onderstaande workshops met allen een eigen thema. 

Binnen dit thema maakt iedereen iets waar zij / hij blij van wordt.

Alle workshops hieronder zijn bij mij thuis, in een groep van maximaal 6 mensen.

Voor de seizoensthema's kun je je opgeven voor alle 4: je hebt dan een mooie verzameling én je krijgt korting!

De prijzen zijn vanaf €40,- per persoon voor een hele dag (exclusief materiaal). 
De dagen beginnen om 10:00 uur en duren tot 15:00 uur. (lunch is inbegrepen)


Bij mijn workshops kun je verwachten dat je resultaat meestal een verrassing is voor jezelf. Je maakt niet persé een quilt naar een voorbeeld dat ik al klaar heb liggen.

We gaan eerst kijken naar wat het onderwerp voor jou betekent: we praten er over, of je maakt een mindmap of een schets zoals het bij je opkomt.

Meestal geef ik geen les in een vaststaande techniek.

Bij mij is het de bedoeling dat jij in je werk jezelf tegenkomt.

Dat verrast, dat vertelt je iets, en daarmee kun je verder. Je fantasie wordt op deze manier geprikkeld en je gaat op een heel andere, vrije manier quilten, EN op een heel andere manier naar je quilt kijken! 

Dat klinkt misschien vaag, je vindt het misschien een beetje eng, je weet misschien niet of je het wel goed doet. Het leuke is, dat met deze manier van quilten ALLES goed is. Het is jouw binnenkant die naar buiten komt in een prachtig werkstuk.

Dat kan nooit fout zijn...

Voor elke workshop geldt dat je je bij mij opgeeft via de mail. Je ontvangt dan van mij een mail met wat je allemaal mee moet nemen en de verdere gegevens!!!


 

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

5 februari

alle gezelligheid weer voorbij, en het "gewone" leven weer van start...

 

Als je nog een beetje van de kerstsfeer wilt vasthouden, EN je wilt een geweldige en unieke kerstquilt maken, geef je dan op voor de workshop "Kerstquilt".

We gaan een kerstquilt maken zoals die hierboven op de foto staat!

We gaan starten met deze quilt op: 

* vrijdag 9 februari

* van 10.00 tot 15.00 uur

* bij mij thuis

* kosten: €40,00, de lunch en koffie en thee zijn inbegrepen!


We beginnen de ochtend met wat uitleg, dan gaan we aan het werk met het middenstuk.

In de middag gaan we kijken naar de sterren en de applicaties.

Je krijgt van mij alle sterren op papier; zodat je er thuis aan kunt werken.

Ik leg uit hoe je met de applicaties aan de slag kunt gaan.

Je neemt zelf je eigen stofjes mee; je hoeft natuurlijk niet de kleuren te hanteren die ik heb genomen: blauwtinten doen het ook geweldig voor een kerstquilt!

Interesse?

Geef je op via het contactformulier, of stuur een mail naar info@stoftotnadenken.net

Tot ziens!!! 

15 februari 2018:

 

'Opstanding' misschien een beladen begrip: maar in deze tijd kijk ik speenkruid en sneeuwklokjes de grond bijna uit. Opstanding zie je terug in de natuur, maar misschien nog meer in jezelf na een zware periode. Als je in de rouw bent, of bent geweest, en je verlangt naar opstanding, dan werk ik graag met jou samen naar opstanding. Je kunt dit thema samen doen met het volgende thema "Groei" (je krijgt dan ook korting)


22 februari 2018:

De cursus sokken breien gaat van start! Altijd al willen leren? Nu kan het! In 3 donderdagavonden leer je hoe het werkt... Kijk op de nieuwspagina voor meer informatie, en geef je op via het contactformulier!

 http://stoftotnadenken.net/Nieuws/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 maart 2018:

 

'Groei' Dit thema kan een vervolg zijn op het voorgaande thema "Opstanding". Als je vanuit een zware periode het gevoel krijgt dat je weer wat meer leven ervaart, komt ook groei. Of was dat al even bezig? Groei gaat gepaard met groeipijn... hoe ervaar jij dit? Je beeldt het uit in een quiltje. Ik bied ondersteuning bij je proces.


7 april 2018:

Workshop "sieradenkistje"

Van een saai sieradenkistje maken we samen een prachtig, "zet-maar-in-het-zicht"-kistje. In een dag tijd pimpen we een sieradenkistje. Doe je mee?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 april 2018: 

 

'Voorjaar' Wat roept "Voorjaar" bij jou op? we kijken er samen naar en dan ga jij met je eigen restjes aan het werk voor een stralend-zonnig-nieuw-en-vol-van-leven quiltje... Misschien het laatste onderdeel voor je seizoensserie!
Als je één van de thema's geweldig vindt maar je kunt niet, laat het me dan weten. We kunnen altijd een andere datum afspreken.

Wanneer je meer wilt weten, schroom dan niet om te mailen, bellen of appen.