Hilda Wessels

Coach voor vrouwen, maar ook Textielkunstenaar.

Stof tot Nadenken Hilda Wessels

Aangenaam! Ik ben Hilda Wessels. Ik ben al sinds 2006 actief in het vak en kan zeggen dat ik zeer ervaren ben. Sinds 2017 help ik vrouwen met Stof tot Nadenken. Dit doe ik door middel van coaching, training en intervisie sessies.

Ik ben iemand die de juiste vragen weet te stellen, jou op een liefdevolle manier volgt, confronteert en uiteindelijk perspectief biedt.

Ik ondersteun je bij het omdenken en bij het omgaan met negatieve gedachtenpatronen. Ik geef inzicht door methodieken, die je verder helpen en jou het gevoel geven dat jouw bestaan zin heeft.

Ik wil inspireren, verlichten en verbinden. 

Als je bij mij komt, dan luister ik. Ik sluit aan bij jouw behoefte. Ik zie je emotie. En dan stel ik een vraag. Er is een gesprek. Geen vragenbombardement. Geen vaststaande hoeveelheid gesprekken: ik hoef niet klaar te zijn in 5 gesprekken.

Het kan heel doelgericht als dat bij jou past. Ben je meer een zoeker? Dan zoek ik met jou mee.

Luisteren, aansluiten, werkelijke belangstelling, vragen.
Luisteren, nadenken, nieuwe vragen.
Wandelen, spelen, praten, wat jij wilt. Vanuit een grote kennis en kunde sluit ik wel aan.

Andere manier van werken, wel zo effectief. Authentiek. Check!

Ben je een zoeker? Dan zoek ik met jou mee!

Bekijk hieronder de mogelijkheden en wat ik voor jou kan betekenen.

Diensten 

Coaching 

Tijdens een coachingsessie werk ik vanuit de Theorie van de Presentie. Ik zet daarbij mijzelf in, methodieken vanuit mijn diepe rugzak, levens- en werkervaring.

Training 

Mijn trainingen zijn interactief en samen te stellen op verzoek. Ze kunnen gaan over eenzaamheid, armoede, luisteren/vragen stellen en het effect van je toon en taal in een gesprek.

Intervisie 

Tijdens een intervisie sessie bied ik in een veilige omgeving inhoudelijke begeleiding. Mijn kracht? Kennis, het leggen van veilige verbindingen. Jij staat hierin centraal.